5.jpg

We kunnen vele handen gebruiken, waarmee we een flinke vrijwilligerspoule kunnen creëren. Vele handen maken licht werk. Kennis van en ervaring met timmer-, grond-, installatie-, schilder-, metsel-, staalwerk ed is uiteraard een pré, maar als je dit niet hebt zijn er ook genoeg klussen waarbij een paar goede handen ook zeer welkom zijn.

Als je een steentje bij wil dragen aan de realisatie van dit prachtige gebouw voor Heeg geef je dan op bij één van de leden van de bouwcommissie. Dit zijn:

Jan de Vries (06 - 13 55 60 09), [email protected]
Feike Attema (06 - 11 44 35 84)
Pieter Jukema (06 – 45 94 72 68), [email protected]
Sjoerd Talstra (06 – 20 63 68 94), [email protected]

Geef daarbij aan waar we je goed voor kunnen inzetten, hoeveel tijd je beschikbaar bent en over welke periode je beschikbaar bent.

Je kunt ook dit formulier invullen:

(beschikbaarheid?)

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!