Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslagen

Seizoen 2018/2019:

Zaterdag 16 februari 2019 mocht Jan Koopmans eindelijk zijn lang verwachte debuut maken voor de v.v. Heeg.  Hij verscheen in Stavoren aan de aftrap voor de wedstrijd QVC 4 - Heeg 3 en speelde een verdienstelijke wedstrijd. Alleen een klein smetje was de gele kaart die hij kreeg in de 2e helft, waardoor hij 10 minuten moest (mocht) uitrusten. Maar eerlijk is eerlijk dit mooie rood-witte shirt staat toch veel beter dan dat lelijke groene....

Heeg 3 was deze wedstrijd zeer effectief en stond bij rust op 2-0. De 2e helft drong QVC aan en moest Heeg twee treffers incasseren. Maar met een puntje mocht men niet ontevreden zijn.

Er zijn mooie foto's gemaakt van de wedstrijd Heeg 3 - SDS 4 van 17 november 2018 door (de geblesseerde) Arjen Zijlstra. De wedstrijd eindigde in een verrassende 6-2 overwinning voor 'It Tredde'. Klik op deze link: www.irista.com/gallery/smh70kbkvezc

Seizoen 2017/2018:

QVC 4 - Heeg 3    2-3       zaterdag 10 maart 2018

Na een winsterstop van dik 3 maanden mogen we dan eindelijk weer aan de bak. En meteen maar tegen de nummer 2 van de competitie, het altijd lastige QVC. Daar we ook vandaag weer geen keeper hebben, veldspeler Theo (Zwarthoed) weer op de goal. Door diverse afzeggingen hebben we versterking van Haiko, Klaas en Hilbert van It Twadde. Vanaf het beginsignaal is Heeg voetballend de bovenliggende partij. Na wat kansjes over en weer is het, na een voorzet van Robin, Arjan die de Staverse keeper kansloos laat en de score opent. QVC is wat van slag en na een overtreding binnen de 16, krijgt Heeg een strafschop. Onze 'specialist' Jacob eist hem op. Dit wordt een vuurpijl richting de haven. Het vrouwtje zag de bal nog vliegen en vissers hebben hem later uit het IJsselmeer gevist. Even later wordt het toch 0-2 als Robin na een steekpass alleen voor de keeper koelbloedig afrondt. Niet stoppen Rattie! Kort voor rust wordt het helaas weer spannend. De tot dan toe solide keepende Theo laat een (hete gehakt)bal los en QVC weet hier van te profiteren. Na rust het zelfde spelbeeld. Al gauw scoort Heeg zijn derde treffer als invaller Sierd vanaf rechts kan opstomen en de bal keurig in de hoek plaatst. Heeft hij vast niet van zijn vader geleerd. QVC probeert nu van alles om weer de aansluiting te vinden. En dit lukt ook nog via weer een hete gehaktbal. Maar deze is puur voor de statistieken, want met invaller Freerk als stofzuiger erbij, worden de drie punten over de streep getrokken. Een verdiende overwinning, de eerste sinds 30 september 2017. En dat wordt gevierd door Jacky met een fijn frikandeltsje speciaal. Volgende week vrij voor de verandering en daarna het tweeluik tegen Sneek Wit Zwart.

TvdM

Bakhuizen 2 - Heeg 3    2-1          zaterdag 18 november 2017
Met een brede selectie vandaag richting de boorden van het IJsselmeer. Toch onbekend terrein voor de meesten van ons. Als we de box uitstappen krijgen we een flinke bak regen voor de kiezen. De Bakhuisters gaan echter onverstoorbaar door met hun fanatieke warming up. Dat belooft een zwaar middagje te worden. En dat blijkt al gauw als hun snelle spits aan buitenspel ontsnapt en de bal feilloos in het hoekje legt. Heeg heeft moeite met de beweeglijke tegenstander en pas halverwege de eerste helft krijgt het grip op hen. Bij een corner van Arjen 'Zijlie' horen we de wind door de bomen waaien en de bal 'Zijlt' in 1 keer het doel in. Een mooie opsteker voor Heeg. Sinterklaas die vanmiddag in Dokkum aankomt, heeft alvast een hulpsinterklaas naar Bakhuizen gestuurd. En hij staat ook nog eens bij ons op het veld met een fluit in de hand. En geeft een kadootje (lees: penalty) aan Bakhuizen. Maar keeper Roelof zorgt ervoor dat ze het pakje niet kunnen uitpakken! Zo gaan we met 1-1 de rust in en wordt bijna het halve elftal gewisseld. De tweede helft moest u verslaggever richting Heeg en las later op de App dat ondanks de strijd en de P van plezier, Bakhuizen uiteindelijk met de overwinning aan de haal ging.  Jammer.

TvdM

Heeg 3 - Q.V.C. 4    1-1                   zaterdag 4 november 2017

Vandaag de dag waar we allemaal naar uitkeken. Dirk zou de nieuwe trainingspakken meenemen. En het zijn supermooie pakken, gesponsord door Eetcafe De Boeier, Profile Rodenburg en schildersbedrijf Haitze Osinga (geen concurrent van Trip). Heel erg bedankt hiervoor! Omdat Rinze last van zijn hechtingen heeft, maakt Salah Al Mahdawy vandaag zijn debuut als scheidsrechter. Een ding is duidelijk: er mag niet gevloekt worden in het veld! 'We bin hier niet op Urk!' aldus de coach van QVC, onze tegenstander van vanmiddag. Gelukkig doet Chris niet mee. Heeg moet het vandaag stellen zonder Robin (Rattie) die om 11 uur 's ochtends plotseling koorts krijgt (de Rotterdamse ziekte). Thijs is op voetbalreis naar Manchester en een 'echte' keeper hebben we ook niet. Daarom staat veldspeler Theo Kramer onder de lat. De gasten zijn blijkbaar onder de indruk van onze trainingspakken, want binnen een halve minuut krijgen we al een dikke kans via Rimmer. We laten ons de eerste helft inzakken en laten QVC het spel maken. QVC is traditioneel een taaie tegenstander, maar Heeg staat goed georganiseerd voetballen. Eigenlijk krijgt Heeg vanuit de omschakeling de beste kansen, onder meer een kopbal van Rob, maar de Staverse keeper blijkt moeilijk te verslaan. Aan de andere kant hebben we geluk als QVC de paal raakt. De tweede helft een aantal wissels, onder meer O19-speler Rick komt er in. Hij zorgt (met al een wedstrijd in de benen) voor snelheid en gevaar en al snel met een prachtig schot voor de 1-0.  Gaande weg de 2e helft neemt de druk op Heeg toe, maar komen er ook beste kansen om het duel te beslissen. De prima keepende Theo moet helaas dan toch 5 minuten voor tijd (de onhoudbare) gelijkmaker incasseren. Een domper zo laat in de wedstrijd. Maar als het eindsignaal van de prima leidende Salas klinkt, beseffen we ook dat we gezien het spelbeeld best tevreden mogen zijn met het puntje. De trainingspakken zijn een succes. Na een derde helft gezamenlijk in tenue, blijven sommige spelers er het hele weekend in lopen, liggen en....je mag er alles in doen behalve.........