Stand van zaken

We gaan los!
Na het akkoord van de leden op de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van 29 april is ondertussen ook de vergunning van de Gemeente Súdwest-Fryslân ontvangen. Dit bekent dat we los kunnen met de verbouw!

De bouwcommissie is op dit moment bezig met de laatste voorbereidingen voordat het project gestart kan worden. Men is onder meer bezig met een vervangende kantine, samenstellen van vrijwilligers, effectueren van offertes en het uitwerken van de bouwplanning. Ook het bestuur is met de laatste voorbereidingen bezig. De verwachting is dat op korte termijn de eerste fysieke ontwikkelingen zichtbaar zullen zijn.

Ontwerp_kantine_2022.JPG

Nieuwe_kantine_2022-2.JPG

Bouwcommissie/vrijwilligers
De bouwcommissie bestaat uit onderstaande personen:
Jan de Vries (06-13556009)
Feike Attema (06-11443584)
Pieter Jukema (06-45947268)
Sjoerd Talstra (06-20636894)
Bert Dekker (06-28943228)  financien

Zij kunnen op allerlei manieren hulp gebruiken. Veel personen hebben al aangegeven iets te willen betekenen bij dit project. Onder het motto vele handen maken licht werk wordt er nog gezocht naar extra vrijwilligers. Kennis van en ervaring met timmer-, grond-, installatie-, schilder-, metsel-, staalwerk e.d. is uiteraard een pré, maar als je dit niet hebt zijn er ook genoeg klussen waarbij een paar goede handen ook zeer welkom zijn.

Belangrijk: om het de bouwcommissie zo makkelijk mogelijk te maken vragen we al onze leden om alvast dit formulier in te vullen.

Bekers en trofeeën
In onze huidige kantine bevinden zich heel veel oude bekers en trofeeën. Binnenkort worden deze gescreend op eventuele ‘pareltjes’.

Daarna is er op zaterdag 9 juli tussen 10.30 en 11.30 uur voor leden de gelegenheid om oude bekers en trofeeën van de club mee te nemen. Bij geen belangstelling zullen deze een bestemming buiten de v.v. Heeg krijgen. Heb je een goed idee? Neem even contact met iemand van het bestuur op.

Het vervolg
Op deze pagina zal regelmatig een update verschijnen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!